OM FKB

 

Besök även gavleborgsaffarskvinnor.se för att se vilka kurser och events du som medlem i FKB även har tilgång till!

Företagsamma Kvinnor Bollnäs

 

Vi är en förening med säte i Bollnäs som verkar för att främja kvinnors företagande. Föreningen vill uppmana kvinnor att utveckla sina företagsamma sidor genom att träffas och utbyta erfarenheter med andra likasinnade. FKB är även till för att knyta kontakter som kan främja ditt företag genom utbyte av tjänster.

 

Företagsamma Kvinnor Bollnäs ger dig möjlighet att regelbundet träffa andra i nätverket under nätverksträffar, inspirationskvällar, utbildningar och andra trivsamma tillställningar. Dessa tillfällen ingår i din medlemsavgift eller i vissa fall tillkommer en liten avgift till självkostnadspris. Vi har förmånen att ta del av Region Gävleborgs projektpengar och kan därmed erbjuda våra medlemmar ett extra fint utbud av hög kvalité. Tipsa gärna om föreningen till dem som vill nätverka och utveckla sitt företag!

 

Företagsamma Kvinnor Bollnäs bildades 2011 i syfte att vara ett nätverk som främjar kvinnlig företagsamhet. Kärnan i vår förening är att alla ska känna sig välkomna. Du behöver alltså inte redan ha ett företag för att vara medlem - utan kanske är du i startgroparna eller funderingsstadiet av eget företagande. Vill du enbart stötta kvinnors företagande går det också alldeles utmärkt att bli medlem!

 

 

 

 

NÄTVERK

UTBILDNING

INSPIRATION

GEMENSKAP

 

 

Företagsamma Kvinnor Bollnäs

C/o Breed Redovisning AB

Nyhedsbackn 1

821 31 Bollnäs

kontakt@foretagsammakvinnorbollnas.se

©Företagsamma Kvinnor Bollnäs 2016